Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κανεί ρέ! (FeelFantastic)

Χτές το βράδυ στα καλλιστεία του mega στη φάση των ερωτήσεων έγινε μια ματσαράγγα. Πιό συγκεκριμένα, η Νάταλι Ριάρ στην ερώτηση "Αν σου έλεγε κάποιος φίλος σου ότι είναι φορέας του AIDS, ποια η αντίδραση σου σε αυτή την ανακοίνωση και ποια η στάση σου απέναντί του"; Απάντησε ότι θα του πεί συγχαρητήρια και μπράβο και ότι είναι καλό να βοηθούμε τους άλλους.



Οκ, τζίντη φάση ούλλοι οι κυπραίοι εφιρτίκαν που το γέλιο δικαιολογημένα μπορώ να πώ. Αλλά δεν θέλει πολλή νού για να καταλάβετε ότι απλά εκατάλαβεν άλλα η κοπέλλα. Ολόισια ούλλη η Κύπρος έφκαλε τη χολή της σε τούντο πράμα. Τζαι εγώ εγέλασα όταν το άκουσα, πολλά θεμας, αλλά στο επόμενο λεπτό λαλώ "οκκέϊ ρε πελλέ εν εκατάλαβε καλά". Δεν γίνεται να έγινε τόσος πανικός στα social media και σε blogs σε Κύπρο και Ελλάδα (!). Πόσο κόμπλεξ πάνο σας ρε αντροπή.


Απλά σκεφτείτε όλοι σας σήμερα το πρωί την κοπέλλα που εμπήκε στο facebook της και είδε τι γίνεται. Τι είδε; 'Οτι ο κάθε αχάπαρος κομπλεξικός επερίπεζεν την. Εμπάτε λλίο στη θέση της πως νιώθει. Ναι ήταν τεράαααστια πατάτα (εν γίνεται να είπεν έτσι μ@λακία ρε πελλέ μου χαχαχα) αλλά αφού έν έπιασε το ppoint της ερώτησης. 'Αααααχ ευρώπη..εννά περάσουμεν...κκκκομπλεξάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου